Vă ținem pumnii, Marius și Iulian!

Doi dintre foarte promițătorii juniori de la CS United, Arhire și Cojocaru, vor juca timp de un sezon la Dunărea Călărași, respectiv Informatica Timișoara.

Vicecampionii ultimelor trei sezoane din România dețin unul dintre cele mai importante colective de tineri jucători de futsal, mulți dintre ei bucurându-se de atenția selecționerului Naționalei Under 19 a României. Robert Crișan, căpitanul acestei selecționate, a fost readus în această vară la formația “tigrilor” și va fi pe teren meci de meci, grație noii reguli de utilizare a cel puțin unui sportiv sub 23 de ani pe parcursul partidelor. De asemenea, Andrei Dinicuță și Matei Boșneagă, componenți ai aceleiași echipe reprezentative, au fost promovați la seniorii clubului, acolo unde se afla încă din stagiunea precedentă Cosmin Petică, un alt tânăr cultivat de CS United.

Pentru a progresa în carieră, alți doi futsaliști de mare perspectivă ai grupării gălățene, Marius Arhire și Iulian Cojocaru, au fost transferați temporar. Primul la Dunărea Călărași, deținătoarea trofeului Cupei României, o protagonistă a sezonului 2019-2020, celălalt la Informatica Timișoara, o fostă campioană a României. Ei vor avea șansa de a reveni mai buni în curtea “tigrilor” în vara anului următor.

Cristian Ștefu, președinte CS United Galați: “Nu sunt numai vorbe, juniorii de la CS United Galați au tot viitorul în față. Facem toate eforturile pentru a susține acești tineri sportivi, cei mai mulți dintre ei fiind gălățeni. Arhire și Cojocaru știu că performanțele lor depind în proporție de 99 la sută de ei și le urăm mult succes la Dunărea Călărași și Informatica Timișoara.”

Baftă, Marius Arhire și Iulian Cojocaru!

#Futsal #Liga1Futsal #MariusArhire #IulianCojocaru
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer