Principii

icon1EDUCAȚIE

Tuturor sportivilor de la United li se reamintește mereu importanţa educaţiei. Așadar, lucrăm cu fiecare sportiv pentru definirea succesului în sport, dar și în afara lui. Nu ne concentrăm doar asupra rezultatului final, ci le inoculăm jucătorilor de futsal că succesul vine prin efortul si pasiunea de a se dărui complet, acesta fiind motoul nostru de succes. Sportivii, indiferent de vârstă, ajung să cunoască importanţa de a învăţa şi importanţa caracterului.

icon2COMPETIȚIE

United promovează valoarea competiţiei şi educă indivizii cu privire la arta competiţiei. De la indicarea disciplinei şi dedicarea pentru antrenament, la respectul şi integritatea în competiţie, sportivii sunt familiarizați cu un aspect esențial: importanţa de a pierde cu graţie şi de a câştiga cu modestie. Dacă principiile corecte sunt la locul lor, descoperim competiţia ca o nemaipomenită lecţie de viaţă.

icon3UNITATE

United înseamnă echipă, iar fiecare sportiv este parte integrantă. Dezvoltăm latura individuală a fiecărui sportiv, însă accentul pe lucrul ca grup le permite jucătorilor să câștige abilitatea de a face echipă pentru a avea succes.

icon4FAMILIE

Lucrăm îndeaproape cu fiecare sportiv şi cu fiecare familie pentru a ne asigura că necesităţile individului sunt îndeplinite, astfel încât fiecare dintre membrii United să aibă oportunitatea maximă de a-şi atinge potenţialul. Această relaţie permite înţelegerea şi consolidează procesul de dezvoltare personală.