United, astăzi vei câștiga!

Vicecampioana ultimelor două sezoane susține luni, 20 mai, de la ora 18.45, a treia partidă din Finala Ligii 1 de futsal, cu Imperial Wet Miercurea Ciuc

Duelul pentru trofeu, început săptămâna trecută în județul Harghita, continuă astăzi la Sala Sporturilor Dunărea din Galați. Imperial Wet s-a impus în prima confruntare în urma loviturilor de departajare, scor 7-6 (în timpul regulamentar fusese 3-3), apoi a învins cu 3-2, după o încleștare în care gălățenii ar fi meritat cel puțin intrarea în prelungiri. Statistica e nemiloasă, înmagazinează un sec 2-0 pentru formația antrenată de Cosmin Gherman. Cu toate acestea, fotbalul în sală, ca orice disciplină, este jucat cu inima: orice grafic, absolut orice ecuație sau comparație pălesc în fața unui buchet de emoții pozitive. Cu o Sală a Sporturilor plină, “tigrii” lui Florin Ignat pot reintra în cursa pentru medaliile de aur. Astăzi, scorul la general se va transforma în 1-2, astăzi United va câștiga. Forza!

Florin Ignat, antrenor CS United: “Am jucat bine în primele două meciuri ale finalei, dar de fiecare dată am pierdut. Am pierdut la limită, însă este 2-0 pentru Miercurea Ciuc. Asta nu înseamnă, însă, că am renunțat, chiar dacă va fi foarte greu. Așa cum am demonstrat în primele două meciuri, ambele în deplasare, că putem conta până în ultima secundă, îmi doresc ca ambele jocuri de la Galați, cu senzaționalii suporteri gălățeni în spate, să fie câștigate de echipa mea, fie și la loviturile de departajare. Îmi doresc o sală plină și victoria!

Partida United Galați – Imperial Wet Miercurea Ciuc, programată la ora 18.45, în Sala Sporturilor Dunărea din Galați, va fi arbitrată de Liviu Chița (Pitești) și Daniel Decă (Brăila), iar rezervă va fi Ionel Boharu Predescu (Buftea). Ca observatori au fost delegați Bogdan Sorescu (Pitești) și Petre Radu (București).

Biletul de intrare costă 5 lei. Persoanele sub 14 ani beneficiază de gratuitate.

#Futsal #Liga1 #Finala #Meciul3 #UnitedImperial
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer