“Trebuie să muncim pentru victorie!”

Antrenorul CS United Galați, Florin Ignat, este de părere că jocul de astăzi, de la Buzău, nu poate fi rezolvat din talent

Vicecampionii României vor întâlni duminică, de la ora 13.00, formația SCM Gloria Buzău, chiar pe terenul acesteia. Meciul face parte din etapa a 17-a, penultima din sezonul regular. Înaintea acestei deplasări, Liga 1 de futsal a programat derbiul dintre Imperial Wet Miercurea Ciuc și Autobergamo Deva, gazdele câștigând cu 4-2. Tehnicianul “tigrilor”, care a urmărit duelul din Harghita, a evitat să-l eticheteze: “Am văzut meciul, contează mai puțin rezultatul, important este ce vom face noi. Avem un joc important la Buzău, acolo unde și în Cupă am câștigat mai greu decât s-ar fi așteptat specialiștii.”

Florin Ignat, tehnician și jucător al CS United, susține că a trecut vremea în care un eveniment de acest gen putea fi depășit doar pocnind din degete. “E clar că trebuie să muncim pentru victorie, altfel nu se poate! Doar din talent nu e posibil să iei trei puncte. Nu ne gândim la Cupă, nici la jocul dintre Ciuc și Deva, contează doar concentrarea noastră. Băieții cunosc acest lucru și aștept să fie concentrați sută la sută în deplasarea de la Buzău”, a comentat antrenorul vicecampionilor României.

Pentru prima dată de la instalarea sa la cârma lui United, întregul lot de jucători este valid. “Din fericire, toată lumea e aptă, lucru care nu mi s-a mai întâmplat până acum și sunt bucuros! Asta înseamnă că am de unde alege, disponibil fiind și brazlianul Neto Caraubas, ultimul venit la echipă, care este puțin în urmă cu pregătirea, dar sunt convins că ne va ajuta”, a adăugat Florin Ignat.

Partida SCM Gloria Buzău – CS United Galați, de duminică, 10 martie, va avea loc la Sala Sporturilor Romeo Iamandi (Buzău), de la ora 13.00.

#Futsal #Liga1 #BuzăuUnited
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer