Cupa-Seniori | Final Four la Galați?

CS United Galați intenționează organizarea fazei finale a Cupei României la futsal-seniori la Sala Sporturilor Dunărea

Conform caietului de sarcini întocmit de Federația Română de Fotbal, turneul Final Four se va disputa într-una dintre localităţile din care provin echipele calificate în această fază a competiţiei, desemnarea gazdei evenimentului urmând a se face printr-o procedură transparentă de ofertare. Până ieri, la ora 12.00, termenul limită stabilit de FRF, au depus oferte de organizare doar CS United Galați și FC Dunărea Călărași, competiția celor patru grupări participante (CS United Galați, FC Dunărea Călărași, Autobergamo Deva, CSM Tg. Mureș) urmând să aibă loc în perioada 18-21 martie 2019.

În acest sens, CS United Galați, în oferta înaintată forului național, a oferit asigurări că va îndeplini cerințele minime obligatorii, înaintând și variante suplimentare pentru ca spectacolul să fie pe măsura așteptărilor.

Cristian Ștefu (președinte CS United Galați): “Consider că oferta depusă de clubul nostru este foarte bună, noi sperăm să fie și cea mai bună, deoarece ne dorim organizarea acestui important eveniment sportiv. Publicul gălățean, unul dintre cele mai iubitoare și cunoscătoare de sport din România, ar contribui direct la show-ul de care are nevoie orice televiziune care manifestă interesul de a transmite competiția. Așteptăm cu optimism răspunsul Departamentului Competiții FRF și al Comisiei de Fotbal în Sală şi Fotbal pe Plajă.

#Futsal #CupaRomâniei #FinalFour
#UnitedGalați #împreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer