“Tigrilor”, nimic nu vă poate speria!

CS United Galați joacă astăzi primul meci din finala Ligii 1 de futsal, act care se desfășoară în sistemul “3 din 5”

Miercurea Ciuc, județul Harghita. Aici, astăzi, de la ora 19.30, formația care cu mândrie reprezintă Galațiul va începe o nouă cursă pentru medaliile de aur și pentru marele trofeu al campionatului. United a jucat finala și în ediția 2016-2017, a repetat isprava anul trecut, acum ajunge din nou acolo unde își dorește orice club din România. Gălățenii au disputat un duel pentru supremație și la finalul stagiunii 2010-2011: sunt de trei ori vicecampioni naționali. Au susținut și patru finale de Cupa României, toate câștigate de adversari. Blestemul trebuie rupt, “tigrii” revin diseară pe parchet cu misiunea de a-și face fanii fericiți.

Florin Ignat, antrenor CS United Galați: “Suntem pregătiți de finală, avem tot lotul valid și sperăm să reușim performanța pe care și-o dorește întreg Galațiul. De aceea am revenit acasă, la Galați, pentru că acest public minunat te poate ajuta să treci peste orice obstacol! Ne concentrăm mai întâi pe meciurile de la Miercurea Ciuc, întâlnim un adversar experimentat, în ciuda faptului că e abia la al doilea sezon de prim eșalon, și vom da maximum posibil!

Minunații noștri jucători n-au motive de a se teme de un eventual insucces. Iată și de ce:

1. “Tigrilor”, ați reușit deja să învingeți adversarul din finală, Imperial Wet, cu 4-2! Se întâmpla în prima etapă a campionatului. A fost greu, dar mai țineți minte dulcea senzație?

2. Nu uitați că, potrivit clasamentului întocmit la finalul sezonului regular, CS United Galați a fost echipa cea mai bună, echipa care a pierdut cele mai puține puncte. Cu toate că am început sezonul cu un handicap de trei puncte.

3. Ați pierdut un meci la Miercurea Ciuc în sezonul curent și n-am intrat în doliu, ați jucat fără victorie și alte finale, cea mai recentă fiind aceea de Cupă, cu Dunărea Călărași, iar clubul n-a dispărut de pe harta futsalului românesc. Dimpotrivă, gruparea alb-roșie a ieșit întărită după asemenea experiențe.

4. United are cei mai mulți suporteri din fotbalul în sală organizat în România. Unii se vor afla în aceste zile și la Miercurea Ciuc… Apoi, săptămâna viitoare, cu o Sală a Sporturilor Dunărea plină, CUM SĂ VĂ TIMOREZE ADVERSARUL?

5. Unele entități din fenomen au dispărut ori și-au șubrezit considerabil profilul după câștigarea unui trofeu. CS United Galați, și dacă nu va câștiga campionatul nici în acest an, va continua să construiască, să facă performanță. Nu întâmplător, suntem singurul club din România prezent în toate competițiile organizate de Federația Română de Fotbal: Liga 1, Liga 2, Campionatul Național Under 19, Cupa României – seniori, Cupa României – juniori. Oferim jucători atât la Naționala de seniori a României, cât și la cea de Tineret. Așadar, “tigrilor”, de ce v-ați teme? Jucați cu inima!

Partida Imperial Wet Miercurea Ciuc – United Galați, programată la ora 19.30, în Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc, va fi arbitrată de Ovidiu Dan Curta (Tg. Mureș) și Liviu Chita (Pitești), iar rezervă va fi Daniel Vasile Pop (Pitești). Ca observatori au fost delegați Gabriel Gherman (București) și Sorin Vădana (Cluj-Napoca).

Meciul va fi transmis în direct de canalele de Youtube și Facebook ale entității Futsal România.

#Futsal #Liga1 #Finala #Meciul1 #MatchDay
#ImperialUnited #UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer