Să fim bărbați în play-off!

CS United Galați începe duminică, 31 martie, play-off-ul Ligii 1 de futsal cu o deplasare la Odorheiu Secuiesc

Echipa cu cea mai bună linie de clasament în stagiunea 2018-2019 a campionatului național de elită – pe teren, “tigrii” au pierdut mai puține puncte decât Imperial Wet Miercurea Ciuc, formația calificată în play-off din pole-position, însă le-au “scăpat” 3 puncte la comisie – a primit o consistentă porție de oxigen câștigând ultimul meci din sezonul regulat, 3-1 cu Dunărea Călărași.

Așa cum am mai scris, ratarea trofeului Cupei României a fost digerată greoi de organismul CS United Galați, dar ziua de 31 martie reprezintă un nou start: plecarea nu chiar de la zero, deoarece avem două puncte în fața formației Autobergamo Deva și trei peste FK Odorheiu Secuiesc în tentativa de a câștiga grupa, performanță sinonimă cu disputarea finalei campionatului.

Florin Ignat, antrenor principal CS United: „Îmi doresc enorm să începem cu dreptul acest drum din play-off. Vreau să câștigăm la Odorheiu Secuiesc și să depindem doar de noi în drumul spre finală. Mă bucur că nu sunt probleme de lot, avem un moral bun și ne gândim doar la meciul de duminică.”

Partida FK Odorheiu Secuiesc – CS United Galați, de duminică, 31 martie, va începe la ora 18.00 și va fi transmisă live video pe conturile de Facebook și Youtube ale Futsal România. Forza United! “Tigrilor”, fiți bărbați!

#Futsal #Liga1 #PlayOff #OdSecuiescUnited
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer