Puncte lăsate la Deva

United Galați a remizat pe terenul fostei campioane Autobergamo, scor 4-4, după ce a condus cu 3-1 și 4-2.

Meciul de duminică seară, cu o formație gazdă care nu și-a mai anunțat intenția de a lupta la trofee, fiind lipsită de vedetele alături de care a făcut performanță în sezoanele precedente, și o grupare a “tigrilor” poate prea sigură pe victorie trebuia să aibă un singur rezultat. Iar succesul lui United părea cert după al doilea gol al moldoveanului Obadă, o bijuterie de văzut și revăzut: gol cu călcâiul, fără să se uite la experimentatul portar Iancu. Subconștientul echipei gălățene a fost păcălit, execuția de mare talent a lui Cristian și faptul că golul pica imediat după reușita de 2-3 a devenilor întărind impresia că partida e jucată.

Autobergamo nu mai este formația din anii trecuți, dar are o mare șansă de a prinde, chiar și în aceste condiții, play-off-ul. Jucătorii tineri, pregătiți de Adrian Moț, mulți cu potențial enorm, au terminat la egalitate și cu Dunărea Călărași (scor 2-2), jucând apoi foarte bine pe terenul campioanei Imperial Wet Miercurea Ciuc (scor 5-3). Cu United, hunedorenii au deschis scorul printr-o fază spectaculoasă: Carlos a driblat doi “tigri” și a trimis imparabil în vinclu. Elevii lui Florin Ignat au reacționat, dar mingea a evitat până în minutul 15 să miște plasa localnicilor. Cinci șanse uriașe de egalare au fost irosite înainte de golul de 1-1 al lui Crăciun.

Internaționalul român a trimis tare sub transversală, din pasa lui Cireș, apoi cu câteva zeci de secunde înainte de pauză, Araujo a plasat perfect un balon în ațe, cu prilejul unei lovituri libere. Cu 2-1 după o repriză presărată de situații nefinalizate, United a punctat la prima șansă de la reluare: Tacot servește, Obadă, singur cu goalkeeperul, taxează și este 3-1. Gavrilă îl lobează pe Dinicuță, după numai câteva secunde, dar vicecampionii lovesc iarăși cu minunăția de călcâi a lui Obadă. A fost momentul în care nimeni, poate nici Autobergamo, nu mai credea că tabela de marcaj se mai poate echilibra.

Golul de 5-2 a stat în bocancul lui Cireș, pe un contraatac iute, însă Toto, altruist, i-a pasat lui Crăciun, care a fost blocat în momentul șutului. Meciul nu s-a închis atunci când trebuia, devenii au presat și au revenit la 3-4, Pieptea trimițând cu capul pe lângă portar, apoi, beneficiind de superioritatea atacului cu fly-goalkeeper, au smuls punctul nesperat. O lovitură liberă ușor acordată de arbitri i-a permis lui Sasse șansa de a înscrie de la 12 metri. Astfel, două puncte au rămas lângă Cetatea Devei, acolo unde se vor mai întâmpla surprize.

#Futsal #Liga1Futsal #AutobergamoUnited

#UnitedGalati #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer