Patru jucători, la națională

Endre Kacsó, selecționerul primei reprezentative de futsal a României, va suna adunarea luni, 9 ianuarie, atunci când va demara prima acțiune a tricolorilor în 2023, anunță frf.ro.

Naționala României se află în plină campanie de calificare pentru Campionatul Mondial de Futsal de anul viitor, o campanie pe care a început-o perfect, două victorii din tot atâtea partide în Grupa a 8-a a Main Round-ului preliminariilor, 5-1 cu Danemarca la Târgu Mureș și 2-1 cu Finlanda la Vantaa. Pentru tircolori urmează meciurile-revanșă de la începutul lunii martie, cu Finlanda – acasă (1 martie) și Danemarca – în deplasare (5 martie), adaugă sursa citată.

La națională vor merge patru “tigri”: Petrișor Toniță, Daniel Araujo, Vlăduț Dudău și Andrei Crăciun.

Lotul primei reprezentative se va reuni luni, 9 ianuarie, la București, după care va pleca spre Poreč, Croația, acolo unde va participa la un interesant turneu internațional. Futsal Week January Cup – Poreč 2023 va aduna la start cinci echipe naționale. Pe lângă naționala României, în frumoasa stațiune Poreč vor mai fi prezente Groenlanda, Bosnia și Herțegovina, Ungaria și Estonia.

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer