“Tigrii” reîncep antrenamentele

Campionii României la futsal încheie astăzi vacanța de iarnă după cel mai încărcat an din istoria clubului, perioadă în care au obținut performanțe greu de egalat.

Elevii lui Florin Ignat, antrenor-jucător al echipei gălățene, revin la pregătirile pentru partea secundă a sezonului 2022-2023, prima ședință de antrenament pe noul an fiind programată astăzi, la ora 12.00, la Sala Sporturilor Dunărea.
Lotul “tigrilor” nu va fi complet în această săptămână, patru jucători, Petrișor Toniță, Daniel Araujo, Vlăduț Dudău și Andrei Crăciun, fiind tot astăzi prezenți la reunirea primei reprezentative a României, care va participa până pe 15 ianuarie la un turneu de verificare în Croația, la Poreč. Alți doi componenți al grupării dunărene, Cristian Cardenas și Leonardo Dos Santos “Pelé”, sunt așteptați în perioada următoare.

CS United Galați va susține primul meci oficial pe anul 2023 în weekendul 21-22 ianuarie, atunci fiind programată o deplasare la Autobergamo Deva, în runda a XIV-a a campionatului Ligii 1 de futsal.

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer