N-a mai fost derbiul de altădată

Vicecampionii României au bifat o nouă victorie în campionat: 4-1 la Informatica Timișoară, campioană doar cu numele, din nefericire

Duelurile dintre CS United Galați și reprezentanta Timișoarei în Liga I de futsal au fost și finale de campionat, și subiecte de presă… Echipa noastră – nu putem omite acest lucru – nu este pe primul loc al clasamentului deoarece i-au rămas în vară 3 puncte la comisie de pe urma unei deplasări cu cântec în orașul de pe Bega. United a respectat competiția și va rămâne mereu în slujba acestui principiu: drept dovadă, sâmbătă seară, formația pregătită de Florin Ignat a ignorat faptul că gruparea campioană, rămasă fără sportivii cu experiență, afișează pe teren în majoritate tineri, mulți foarte talentați. “Tigrii”, concentrați doar la joc, s-au impus cu 4-1 (2-0), irosind și alte situații de a înscrie.

Primul gol a venit în minutul 7, atunci când căpitanul Cojoc l-a găsit cu un lung de linie pe Cireș, pe semicerc, în dreapta porții adverse: șut precis în colțul lung care a amendat ieșirea hazardată a portarului. Pentru 0-2 a punctat Mimi Stoica, purtătorul banderolei de căpitan a Naționalei României, aflat la întâia reușită în tricoul lui United: un exterior necruțător de la 10 metri, în urma unui aut rapid executat de Araujo (minutul 11).

Golul cu numărul 3 a fost semnat de Crăciun, care n-a avut decât o formalitate de îndeplinit: a împins mingea în ațe de pe linia porții, după ce Lașcu a tras tare, goalkeeperul Informaticii a respins greșit în față, iar Tudose a lobat-o spre buturi (minutul 34). Ultima reușită a gălățenilor a venit din piciorul lui Araujo, fost component al grupării bănățene, ca și Stoica, de altfel: trasor din afara semicerului, la capătul unei centrări trimise de Borges (minutul 37).

Timișorenii au marcat prin Milovac în ultimul minut de joc, el fiind scăpat singur cu Wellington Nene. Balonul a trecut printre picioarele portarului nostru. N-a mai fost derbiul de altădată, mai mult evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă tristă – doar câteva zeci de spectatori la Sala Sporturilor din Timișoara.

#Futsal #Liga1 #InformaticaUnited
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer