La Deva, cu tinerele talente

CS United va juca vineri, 3 mai, ultimul meci înaintea finalei campionatului Ligii 1 de futsal, ediția 2018-2019

“Tigrii” și-au asigurat calificarea în ultimul act al competiției și vor folosi minunatul prilej din fieful echipei Autobergamo Deva pentru a rula tinerele speranțe din lot. Așa cum se știe, vicecampioana ultimelor două sezoane este singurul club din România prezent în toate competițiile organizate de Federația Română de Fotbal: Liga 1, Liga 2, Campionatul Național de Juniori Under 19 și Cupa României dedicată seniorilor, respectiv juniorilor!

Seniorii antrenați de Florin Ignat care activează și la “satelitul” din eșalonul secund și cei mai buni juniori ai formației care în stagiunea 2017-2018 a obținut medaliile naționale de argint au plecat la Deva pentru a face un meci bun și pentru a căpăta experiență pentru anii următori în care se vor bate pentru a deveni senatori de drept ai CS United Galați. Meciul din județul Hunedoara, de vineri, 3 mai, va începe la ora 13.00.

Florin Ignat, antrenor CS United Galați: “N-a intrat nimeni în vacanță, ne pregătim de marea finală, iar partida de la Deva reprezintă o excelentă șansă pentru mai tinerii componenți ai lotului nostru de a căpăta experiență. Le-am spus că vreau să jucăm bine și că vor avea numai de câștigat de pe urma unei asemenea provocări, indiferent care ar fi scorul final. Am mare încredere în ei, de aceea se află la CS United Galați!

Forza UNITED!

#Futsal #Liga1 #PlayOff #AutobergamoUnited
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer