Juniorii încep campionatul

Echipa Under 19 a CS United Galați are astăzi primul meci din noul sezon, o deplasare la Rm. Sărat

Futsalul gălățean are viitor, o demonstrează rezultatele din sezoanele precedente ale formației U19, nucleu puternic din care destui sportivi au ajuns și în Echipa Națională rezervată acestei categorii de vârstă. “Tigrii” antrenați de Costel Străinu, după saltul celor mai importante piese în Liga 1 de futsal, sunt într-o etapă de regrupare, noțiunea de schimb de generații fiind destul de sofisticată.

Astăzi, de la ora 17.00, United U19 are meci pe terenul formației AS Olimpia Râmnicu Sărat 2010, în etapa inaugurală a sezonului 2019-2020 a Campionatului Național de Juniori. Din seria în care au fost repartizați gălățenii mac fac parte alte două echipe: Viitorul 08 Vernești și Futsal Dunărea Călărași.

Lotul United U19 Galați, pentru noul sezon:

Portari:

Cristian Neacșu
Robert Matei
Roberto Benchea

Jucători de câmp:

Andrei Dorneanu
Robert Grecu
Iulian Șoptică
Mihăiță Codrescu
Cosmin Ștefan
Petru Necula
Eduardo Munteanu
Bogdan Patriche
Ionuț Andrei
Albert Cireș (fratele lui Octavian Cireș)
Andrei Racoviță
Robert Gîdei
Neluțu Neagu

Costel Străinu, antrenor United U19: “Avem încă o generație foarte talentată, dar căreia îi trebuie timp pentru a-și demonstra calitățile. Echipa de acum este foarte tânără, cu mulți tineri de 16 și 17 ani, iar Albert, fratele lui Toto Cireș, are chiar 14 ani! Sunt copii foarte hotărâți să dea totul la fiecare antrenament și la fiecare meci, așa că nu putem fi decât optimiști.

#Futsal #U19 #UnitedGalați

#ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer