Începem sezonul la Timișoara

CS United Galați pleacă la un nou drum după trei sezoane de Liga 1 în care a jucat de fiecare dată finala

“Tigrii” antrenați de Florin Ignat, aflat la primul sezon în care nu va mai intra pe parchet, și-au modelat lotul în conformitate cu noile cerințe ale Federației Române de Fotbal: au transferat futsaliști renumiți în Liga 1, vor alinia destui jucători eligibili pentru Naționala de seniori a României și vor beneficia de un grup de tineri talentați care să transforme într-o virtute obligativitatea FRF de a exista mereu pe teren un sportiv Under 23.

De partea cealaltă, Informatica Timișoara, o formație cu o medie scăzută de vârstă, în plină reconstrucție, l-a numit oficial ca tehnician pe Vitor Hugo Costa, fost antrenor al lui CS United, și l-a transferat temporar, printre alții, pe Iulian Cojocaru, unul dintre “tigrișorii” de mare perspectivă. Hugo Costa, la instalare, a declarat că are ca obiectiv calificarea grupării din orașul de pe Bega în play-off, adică între primele patru formații din campionat. Prin urmare, vicecampionii ultimelor trei sezoane trebuie să joace cu mare atenție în debutul noului sezon.

Florin Ignat, antrenor CS United: “În mod normal, Liga 1, reducându-se la numai șapte echipe, va deveni mai disputată, nu vor mai exista așa-zisele meciuri ușoare. Trebuie să fim concentrați meci de meci, trebuie să obținem cât mai multe puncte și, o spun din capul locului, îmi doresc ca la finalul sezonului să ne situăm mai sus decât am reușit în campionatul precedent. Am lotul de jucători pe care mi l-am dorit, suntem mai puternici decât anul trecut, dar trebuie s-o demonstrăm pe teren.

Partida Informatica Timișoara – United Galați, programată marți, 10 septembrie, de la ora 18.00, va avea loc în Sala Sporturilor Constantin Jude din Timișoara.

Liga 1, etapa 1:

luni, 9 septembrie
Dunărea Călărași – Imperial WET Miercurea Ciuc 1-2

marți, 10 septembrie, ora 18.00
Informatica Timișoara – CS United Galați

Partida CFF Clujana Cluj – FK Odorheiu Secuiesc a fost amânată.
Autobergamo Deva stă în această rundă.

#Futsal #Liga1Futsal #InformaticaUnited
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer