Haideți în finala campionatului!

Vicecampionii României vor juca vineri seară pentru calificarea într-o nouă finală a Ligii 1: au nevoie de o victorie cu FK Odorheiu Secuiesc

Nu este o formalitate, în ciuda cutumelor de peluză care se hrănesc cu ierarhii și statistici. Adversarul de astăzi al “tigrilor”, FK Odorheiu Secuiesc, grupare de care trebuie să trecem pentru a ne asigura prezența în ultimul act din sezonul 2018-2019 al eșalonului superior de futsal, a jucat mai mereu bine în deplasările de la Galați. Fără să-i gratulăm de complezență, harghitenii alcătuiesc una dintre formațiile solide care pot încurca pe oricine, iar la Sala Sporturilor Dunărea, pe 30 octombrie 2017, se impuneau spre stupefacția tribunelor cu 3-2.

Iată de ce avem nevoie și cu acest prilej de fanii gălățeni, de publicul care în finalul derbiului cu Autobergamo Deva au făcut atmosfera irespirabilă. Iar CS United câștiga pentru a-și asigura o șansă uriașă de a merge spre o nouă finală. Astăzi, de la ora 18.00, Sala Sporturilor Dunărea trebuie să fie iarăși plină pentru ca vicecampionii să nu fie singuri în această misiune.

Florin Ignat, antrenor CS United Galați: “Nu pot nega că jucăm cu presiunea obținerii unui rezultat cu FK Odorheiu Secuiesc, e meciul care ne poate garanta o deplasare liniștită la Deva, principalul contracandidat la șefia grupei de play-off. Pentru a scăpa de acea presiune, una mai mare decât a fi pe teren propriu cu puternica formație din Odorhei, trebuie să câștigăm! Vă asigur că niciunul dintre jucătorii mei nu va trata cu superficialitate jocul, că nu-și va trata adversarii de ca și cum partida ar fi dinainte câștigată și sper să obținem cele trei puncte puse în joc. Odorheiu nu va juca pentru a ajuta Deva, va juca pentru ea, este o echipă de profesioniști, începând cu antrenorul, pe care îl cunosc foarte bine, este o echipă care mereu joacă la victorie. Îmi doresc enorm ca Sala Sporturilor să fie plină, ca la duelul cu Autobergamo Deva, deoarece s-a văzut atunci ce aport important a avut publicul în obținerea victoriei.

#Futsal #Liga1 #PlayOff #UnitedOdSecuiesc
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer