Formularul 230 pentru United

🙏 United Galați le mulțumește partenerilor care, depunând Formularul 230 la ANAF, au direcționat 3,5% din impozitul pe venit către asociația noastră.
⚽️❤️ Am creat un fenomen social în sud-estul României, ne implicăm zi de zi în educarea și formarea tinerelor talente locale din județul Galați, reprezentăm cu mândrie comunitatea și facem performanță atât la nivelul seniorilor, cât și la categoria Under 19.
🤗🐯 Prin urmare, marea familie a “tigrilor”, direcționând acei 3,5% din impozitul pe venit către CS United Galați, nu face decât să demonstreze că spiritul clubului nostru este infailibil.
❗️ Orice contribuabil poate dispune direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, plătit statului, către o organizație non-guvernamentală, asociație sau fundație, conform articolului 82, aliniatul 6 din Codul Fiscal. Ai putea să vii și tu alături de United. Îți mulțumim! 🙏
📄 Atașat, ai formularul gata completat cu datele clubului tău, însă documentul se va afla gata tipărit și la intrarea în Sala Sporturilor Dunărea, la toate meciurile susținute de “tigri” în primăvara acestui an. Cu cât îl depui mai repede, cu atât mai bine: scapi de o grijă și te bucuri de spectacolul United Galați.
❤️ Suntem mândri să te reprezentăm.

Descarcă formularul!

 

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer