“Depindem numai de noi”

Antrenorul CS United Galați, Florin Ignat, susține că formația pe care o conduce nu trebuie să se uite la clasament sau la următorul adversar din Cupa României pentru a obține performanțele la care visează.

După succesul de luni seară, de la Iași, 6-0 (3-0) cu ACS Futsal Poli, în optimile de finală ale Cupei, tehnicianul “tigrilor” afirmă că echipa Galațiului are dreptul să spere la performanțe în anul 2020. Pentru asta trebuie doar să-și vadă de propriul joc.

Meciul cu ieșenii a fost bun, am întâlnit un adversar agresiv, arțăgos, cu jucători buni, așa cum au fost tot timpul la Iași. Mă bucur că am câștigat, mă bucur și pentru că nu avem accidentați după această deplasare, e un lucru la fel de important. Băieții care au fost la loturile naționale au revenit cu poftă de joc și acum ne concentrăm pe duelul din sferturi, cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, dar și pe meciul de joi, cu Autobergamo Deva. Să știți că nu mă gândesc la meciul din tur, când am făcut 4-4, și nu mă uit nici la clasament. Important este ce facem de acum încolo, iar dacă noi o să facem ce trebuie, va fi bine. Așteptăm publicul alături de noi, ne dă o motivație nemaipomenită atunci când ne este aproape“, declară Florin Ignat.

CS United Galați – Autobergamo Deva, din etapa 13 a Ligii 1 de futsal, va avea loc joi, 13 februarie, de la ora 18.30 la Sala Sporturilor Dunărea. Intrarea costă 5 lei, iar persoanele sub 14 ani beneficiază de gratuitate.

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer