De ce venim la sală pentru United?

Vicecampionii joacă astăzi un meci important pentru clasament: cu FK Od. Secuiesc

Ora 18.30 îi va regăsi pe suporterii “tigrilor” la Sala Sporturilor din Galați. CS United întâlnește cu acest prilej o formație care încearcă să-și asigure un loc superior pentru play-off, FK Odorheiu Secuiesc. Iubirea față de culorile clubului favorit nu este singurul motiv pentru ca fanii să iasă sâmbătă seară din casă. Iată câteva: 🙂

1. A trecut Valentine’s Day, iar domnii, dacă și-au făcut datoria de cavaleri, nu pot fi refuzați. Vor avea voie la meci. 🙂 Eventual, alături de parteneră.
2. Futsalul de spectacol este mai mereu prezent la partidele susținute de CS United: avem un nou jucător, brazilianul Daniel Araujo, adus de la campioana Informatica Timișoara!
3. CS United Galați este echipa care a pierdut cele mai puține puncte în acest sezon de Liga 1, chiar dacă nu e prima în clasament. Trei puncte s-au rătăcit pe la comisie înainte de startul stagiunii, sperăm să le recuperăm. Așadar, United e cea mai bună echipă!
4. Biletul costă doar 5 lei, poate fi cumpărat astăzi, după ora 17.00, de la intrarea în Sala Sporturilor, și merge direct în urnă pentru tombola din pauza meciului. Premiile sunt următoarele: două tricouri utilizate de Centenar, cu autografele jucătorilor, o șapă și o eșarfă United.
5. Gestul de la partida precedentă, când simpaticul suporter britanic Barry Fox a achiziționat mai multe tichete pentru persoanele cu dizabilități, va fi repetat. Avem promisiuni ferme din partea unui iubitor al sportului gălățean că 10 bilete vor fi cumpărate cu același scop. Numele său va fi aflat în pauză. 🙂

Florin Ignat, antrenor CS United: “Vreau să văd o altă atitudine la jucătorii noștri și sunt sigur că se va întâmpla asta.

Daniel Araujo, jucător CS United: “Mă simt bine la United. Sunt bucuros că am venit aici și vreau să ajut echipa pentru a-și atinge obiectivele.

Cristian Ștefu, președinte CS United: “Așteptăm cu mare drag fanii la meci, echipa joacă și pentru minunatul public gălățean. Persoanele sub 14 ani beneficiază de gratuitate.

#Futsal #Liga1 #UnitedOdorheiuSecuiesc
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer