“Dăm totul pentru victorie!”

Antrenorul “tigrilor” anunță că echipa sa, CS United Galați, are un singur obiectiv pentru meciul de joi: trei puncte cu Dunărea Călărași

Vicecampionii României nu traversează cea mai bună perioadă a carierei lor. Motivul? Eșecul de la Miercurea Ciuc, 2-6 cu Imperial Wet, eveniment care trebuie depășit, iar programul Ligii 1 de futsal le oferă “tigrilor” șansa de a se lupta joi, 3 octombrie, cu Futsal Dunărea Călărași, gruparea care le-a luat trofeul Cupei României, ediția 2019. Ca intensitate, pare să fie un joc la fel de tare ca deplasarea din fieful campionilor. Aceeași părere are antrenorul Florin Ignat, încă supărat după înfrângerea de sâmbătă, dar foarte optimist că elevii săi se vor autodepăși cu prima ocazie ivită.

Florin Ignat, antrenor CS United Galați: “O înfrângere ca aceea de la Ciuc nu poate fi uitată prea ușor și nici nu trebuie să ne iasă repede din memorie. Am în vestiar niște bărbați care își pot asuma erorile comise. Cu toții am greșit, am discutat în fiecare zi cu ei după acest meci și sunt convins că vom învăța din el. A fost doar un eșec, nu putem renunța la meserie după un asemenea scor, mai ales că a fost unul injust. Dacă am fi terminat egal la pauză, nu s-ar fi supărat nimeni. De asemenea, înainte să conducă ei cu 2-0, am fi putut avea noi 2-0, ca să nu iau în calcul și lovitura de la 10 metri ratată de Araujo. Campionatul este lung, avem șansa de a demonstra că nu ne pregătim în van. Nici cu Dunărea Călărași nu va fi deloc ușor, însă vom da totul să câștigăm. Am încredere maximă în echipă!

Partida CS United Galați – Futsal Dunărea Călărași, programată la Sala Sporturilor Dunărea, va începe la ora 18.00. Meciul va fi arbitrat de Liviu Chița (Pitești) și Bogdan Hanceariuc (Iași), iar rezervă va fi Flavius Ionuț Cojocaru (Galați). Ca observator din partea FRF a fost delegat Ilie Sandru (Pitești).

Biletul de intrare costă 5 lei, persoanele sub 14 ani beneficiază de gratuitate.

#Futsal #Liga1Futsal #UnitedCălărași

#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer