11 goluri, efort colectiv

Campionii României au trecut și de KSE Tg. Secuiesc, în etapa secundă a campionatului Ligii 1 de futsal: 11-4.

Au făcut tot posibilul pentru a uita startul periculos de meci de sâmbătă seară și, după zece minute și o secundă, era 4-0 în duelul cu Tg. Secuiesc, o nou-promovată a ediției, formație care cu siguranță va produce rezultate. “Tigrii” aveau nevoie și de o confirmare cât mai rapidă a victoriei: în program urmează astăzi, de la ora 16.00, un derby cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, iar timpul de recuperare este un adversar de luat în seamă. Când United a luat piciorul de pe accelerație, covăsnenii au punctat, încercând astfel să rupă din nemiloasa diferență de pe tabelă.

Echipa Galațiului demonstrează în primele jocuri oficiale din noua stagiune că nu mai este neapărat dependentă de un jucător sau de o execuție în momentele delicate, deși dispune în continuare de sportivi cu mare experiență. Acum funcționează mai bine ca grup, dovadă fiind lista pasatorilor: opt “tigri” au servit decisiv, iar alți opt au înscris. Crișan, Cireș și Tacot au produs câte două assist-uri, Burdujel, Cojocaru, Ignat și Arhire contribuind la rândul lor cu câte un serviciu. Golurile? Minunate combinații pe semicerc, contraatacuri, un penalty scos de Tacot, plus câteva ratări cauzate și de excesul de entuziasm. Bravo, băieți!

CS UNITED GALAȚI – KSE TG. SECUIESC 11-4 (7-2)
Sala Sporturilor, Miercurea Ciuc – 11 octombrie 2020
Au marcat: Tacot 3, 34, Cireș 6, Cojocaru 8, Crăciun 11, 14, 14, Crișan 15, Burdujel 21, Ignat 25, Boșneagă 38 | Botond 12, Gál 18, Szilárd 28, 32
UNITED: Păduraru, Dinicuță, Neacșu – Tacot, Cireș, Crăciun, Burdujel, Ignat, Boșneagă, Crișan, Cojocaru, Arhire, Petică. Antrenor principal: Florin Ignat. Antrenor secund: Viorel Cojoc. Antrenor de portari: Alexandru Tănăsilă. Preparator fizic: Ionel Tămășanu.
Arbitri: Cezar Georgian Ionescu (Buzău), Ionel Boharu Predescu (Buftea). Rezervă: Marian Ivănescu (București). Observator: Gabriel Mocean (Câmpia Turzii).

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer