“Vom reprezenta cu onoare România”

CS United Galați va juca în UEFA Futsal Champions League, a hotărât marți, 18 august 2020, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. “Tigrii” se aflau pe primul loc în clasamentul play-off-ului Ligii 1 de futsal în momentul suspendării competiției. Suntem mândri de această oportunitate!

Cristian Ștefu (președintele CS United Galați): “Am fi preferat să disputăm finala cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, până la urmă aceasta este filosofia unei competiții sportive, dar nu putem fi ipocriți să spunem că nu suntem mulțumiți cu această calificare în UEFA Futsal Champions League. Totodată, este bine că a fost luată o hotărâre, așteptarea s-a lungit prea mult, în contextul pandemiei. Ne bucurăm enorm, le mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt aproape și, firește, le mulțumim sportivilor noștri pentru fantastica muncă depusă până la suspendarea competiției. Așteptăm tragerea la sorți de la UEFA și sperăm ca meciurile din Ligă să se desfășoare, deoarece momentan nu există o garanție că se va intra în sală pentru evenimentele oficiale. De asemenea, conform colegilor de la Federație, formatul UEFA Futsal Champions League a fost modificat. Chiar și în noile condiții, noi, CS United Galați, vom ține steagul sus și vom reprezenta cu onoare România. Inima United bate pentru Galați!

Florin Ignat (antrenor-jucător CS United Galați): “Este bine că s-a terminat cu bine lunga așteptare cauzată de pandemia de Covid-19. Trebuie felicitată toată lumea care a făcut ca această performanță să fie posibilă, fie că vorbim despre partenerii clubului, de conducere sau de suporteri. Înainte de toate, însă, echipa merită cele mai mari felicitări, a depus un efort extraordinar pentru a duce Galațiul în cea mai importantă competiție europeană intercluburi. Ca antrenor și ca sportiv, mi-aș fi dorit să jucăm finala, de asta ne-am și apucat de acest sport, însă decizia nu este la noi. Ne dorim să reprezentăm cât mai bine orașul și țara, am mare încredere în jucători! Am jucat în Elite Round în anii trecuți, am simțit aerul tare din Champions League și mă bucur că mai tinerii mei colegi au această șansă, de a-și măsura forțele cu adversarii puternici de pe continent.

#Futsal #UEFAChampionsLeague #ReprezentamRomania

#UnitedGalati #ImpreunaSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer