UEFA Futsal CL | Tragerea la sorți

CS United Galați, echipa care va reprezenta România în sezonul 2020-2021 al UEFA Futsal Champions League, își va afla primul adversar în urma tragerii la sorți programate pe data de 2 septembrie 2020

Formația aflată pe primul loc în clasamentul play-off-ului Ligii 1 de futsal în momentul suspendării activității din cauza pandemiei de Covid-19 a fost considerată reprezentanta României în stagiunea 2020-2021 a UEFA Futsal Champions League, decizia aparținându-i Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal.

Așa cum au declarat reprezentanții “tigrilor”, ne-am fi dorit disputarea pe teren finala campionatului cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, nu e hotărârea lui CS United de a merge în cea mai respectată întrecere continentală fără duelul decisiv pe plan național. Măsuri similare fuseseră luate cu mult înainte în alte competiții din Europa, configurația clasamentului din clipa blocării întrecerii devenind unicul criteriu de departajare. Prin urmare, ironiile grupării ciucane, față de care nutrim un respect deosebit, sunt nejustificate.

Cristian Ștefu (președinte CS United Galați): “Așteptăm cu mare interes tragerea la sorți, suntem pregătiți să ne reprezentăm orașul și țara cu dragoste și onoare!

Florin Ignat (antrenor principal-jucător CS United Galați): “UEFA Futsal Champions League este cea mai importantă competiție din Europa și mă bucur că echipa mea a reușit performanța de a ajunge acolo. Sunt mulțumit de lot, ne vom bate și în campionatul următor la primul loc. Așteptăm tragerea la sorți!

Noul sezon al UEFA Futsal Champions League va debuta pe 2 septembrie 2020, la Nyon, când este programată tragerea la sorți pentru runda preliminară a întrecerii, fază în care va avea acces și CS United Galați. Etapa se va desfășura în perioada 13-18 octombrie 2020.

Ce se va întâmpla în runda preliminară
Formațiile cu cel mai mic coeficient vor fi distribuite în grupe de câte patru sau trei echipe, câștigătoarea grupei sau primele două clasate, în funcție de rezultate, având posibilitatea de a avansa în Main Round.

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer