“United Reloaded”, la Buzău

Vicecampionii României, reîncărcați de victoria cu 4-2 în fața lui CFR 1933 Timișoara, vor juca astăzi pe terenul grupării Luceafărul Buzău pentru a-și continua cursa de revenire pe primele poziții ale clasamentului.

“Tigrii” și-au recâștigat încrederea în propriile forțe, succesul cu bănățenii, conturat cu 13 secunde înainte de finalul meciului, fiind punctul de plecare într-o cursă cu mai multe obiective. Inclusiv punctele de la Cluj-Napoca, via Comisia de Recurs. Astăzi, echipa antrenată de Florin Ignat se deplasează la Buzău, pentru duelul cu Luceafărul, genul de formație care poate să pună în pericol orice adversar. În tur, la Sala Sporturilor Dunărea, buzoienii au fost învinși cu 8-2, singura lor înfrângere de asemenea proporții.

Florin Ignat, antrenor-jucător United: “Știm ce ne așteaptă la Buzău, dar mai știu și că am depășit o cumpănă, un moment delicat în viața echipei. Trebuie să creștem acum de la un meci la altul și să aducem punctele de care avem mare nevoie. Nu ne gândim acum la derbiul cu Autobergamo Deva, de pe 9 decembrie, mă interesează să jucăm cu atenție la Buzău pentru a câștiga. Nici la dușul rece de la Focșani nu vreau să mă mai gândesc.

Partida de astăzi, Luceafărul – United, va avea loc în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, de la ora 16.00. Vor arbitra Mihai Alexandru Kiuță și Liviu Darjan, ambii din Brașov.

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer