United, gata de acțiune

Campionii României vor juca duminică, 29 noiembrie, cu Ashdod Dolphins din Israel, în runda preliminară din UEFA Futsal Champions League. Meciul va începe la ora 16.00 și se va disputa fără spectatori.

Rezultatele testelor Covid-19 au sosit în dimineața acestei zile, iar CS United Galați a trecut aproape bine de primul mare obstacol în drumul spre uriașul vis de a debuta în cea mai importantă competiție europeană a fotbalului în sală. Față de cazurile de coronavirus anunțate săptămâna trecută, Andrei Dinicuță, Matei Boșneagă și Iulian Cojocaru aflându-se deja în izolare, au ieși pozitiv la testul efectuat ieri internaționalul român Andrei Crăciun și antrenorul de portari Alexandru Tănăsilă. Celor cinci “tigri” le urăm multă sănătate și să revină mai puternici în echipă!
Echipa Galațiului, campioană a României, se află în fața debutului în Europa, însă este pregătită să reprezinte cu mândrie orașul, județul și țara. Forza, UNITED!

Partida CS United Galați – Ashdod Dolphins va avea loc la Sala Sporturilor, fără spectatori, de la ora 16.00 și va fi transmisă în direct de Futsal România pe canalele de Facebook și Youtube.

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer