Mimi a câștigat procesul cu Informatica

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF i-a dat câștig de cauză jucătorului Mimi Stoica, într-o speță, din nefericire, tot mai prezentă în fauna fotbalului în sală din România

Dumitru Mimi Stoica, purtătorul banderolei de căpitan a Naționalei de futsal a României, activează din ianuarie 2019 la CS United Galați, dar până la cea mai recentă ședință a Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal a dus un duel de la distanță cu CS Informatica Timișoara, fostul său club. În cele din urmă, CNSL a decis că gruparea de pe Bega este obligată să-i achite drepturile financiare, conform acordului de reziliere.

Cristian Ștefu, președinte CS United Galați: “Ne bucurăm că Federația Română de Fotbal, prin Camera Națională de Soluționare a Litigiilor, i-a dat câștig de cauză jucătorului Mimi Stoica, iar pe el îl felicităm că a avut răbdare în acest dosar. Mimi, căpitanul Naționalei, ca orice alt sportiv, merită respect. Putem spune că alți doi sportivi legitimați la CS United sunt dispuși să apeleze la aceleași pârghii pentru a-și recupera anumite drepturi financiare și ne-am dori ca Federația să găsească urgent o cale pentru a descuraja cluburile de la anumite practici care îngreunează activitatea futsalistică din România.

#Futsal #FRF #MimiStoica #CristianȘtefu
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer