“Am făcut două transferuri excelente!”

Președintele CS United Galați, Cristian Ștefu, a declarat pentru site-ul oficial al vicecampionilor ultimelor trei ediții de Liga 1 de futsal că legitimarea internaționalilor moldoveni Cristian Obadă și Sergiu Tacot va crește nivelul de joc al “tigrilor”.

Obadă și Tacot, ambii ultima dată la Autobergamo Deva, au semnat câte un contract pe două sezoane cu cel mai important club al ultimilor ani din futsalul românesc. Cei doi reprezintă, alături de Andrian Lașcu și Constantin Burdujel, Naționala Republicii Moldova și sunt nume arhicunoscute în fotbalul de sală de la noi.

Cristian Obadă este născut pe 6 iunie 1992, are în palmares titlul de campion al României, iar în sezonul 2017-2018 a fost desemnat golgheterul Ligii 1, cu 30 de reușite, în tricoul formației Autobergamo Deva.

Sergiu Tacot este născut pe 14 martie 1984, se poate mândri cu titlul de campion al României și vine la Galați pentru a cuceri încă o dată cea mai prețioasă medalie a competiției interne.

Cristian Ștefu, președinte CS United: “Consider că am făcut două transferuri excelente, Obadă și Tacot fiind doi jucători foarte buni din campionatul nostru. Jocul echipei United a crescut mult în sezonul precedent și ne place să credem că va fi și mai bun în campionatul următor, mai ales prin aducerea celor doi internaționali moldoveni.”

Florin Ignat, antrenor CS United: “Mi i-am dorit mult la echipă pe Cristian și Sergiu, doi jucători foarte buni și doi oameni de caracter. Echipa îi cunoaște, sunt convins că se vor adapta repede și sper să facem o treabă foarte bună în stagiunea următoare. Publicul gălățean merită să vadă un spectacol tot mai bun și o echipă mai eficientă.”

Bun venit la CS United, Cristian și Sergiu!

#Futsal #Liga1 #Transferuri #CristianObadă #SergiuTacot
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer