Reîntoarcerea “tigrilor”

CS United Galați joacă luni seară, de la ora 18.00, cu Dunărea Călărași pentru a intra în play-off cu 3 puncte

Nimeni și nimic nu poate alina amărăciunea ratării trofeului de la Călărași decât un meci pe teren propriu, cu Sala Sporturilor Dunărea vuind pentru “tigrii” pregătiți de Florin Ignat. Ca sportiv, doar în arenă îți poți elimina frustrările, doar acolo regăsești pofta de a face performanță. CS United Galați are astăzi șansa de a se restarta în lupta pentru trofeul Ligii 1 de futsal. Trebuie să câștige meciul cu Dunărea Călărași, echipa care i-a luat Cupa României, și va accede în play-off alături de Autobergamo Deva și de FK Od. Secuiesc, dar posedând cele mai multe puncte, trei!

Florin Ignat, antrenor-jucător CS United: “Încă nu ne vinde să credem că am ratat trofeul Cupei României, discut zilnic cu băieții despre acest lucru, dar știm cu toții că stă în puterea noastră de a trece peste acest moment. Ne dorim un public numeros la ora partidei și împreună să câștigăm. Nu sunt adeptul revanșelor, este sport, iar aici trebuie să învingi, nu să te revanșezi!

Duelul cu Futsal Club Dunărea Călărași, de luni, ora 18.00, va fi prima întâlnire a “tigrilor” cu publicul gălățean după aproximativ o lună și jumătate. Între timp, sportivii clubului nostru au susținut două deplasări de campionat, un sfert de finală din Cupa României, de asemenea pe terenul adversarului, dar și jocurile din etapa de Final Four a competiției.

Intrarea la meciul CS United Galați – FC Dunărea Călărași costă 5 lei, persoanele sub 14 ani beneficiind de acces gratuit. Forza United!

#Futsal #Liga1 #UnitedCălărași
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer