“O vom scoate la capăt”

United Galați a trecut astăzi printr-un meci surprinzător din toate punctele de vedere, pierzând pe terenul formației Sportul Ciorăști cu scorul de 4-2 (2-1). Lupta continuă, miercuri vom primi vizita formației CFR Timișoara, într-un duel la care vor putea asista și suporterii noștri.

Reveniți după o perioadă în care n-au putut juca din cauze obiective (probleme medicale, suprapunerea pauzei dedicată echipei naționale și a etapei libere prin care trec pe rând toate formațiile din primul eșalon), “tigrii” au jucat în dimineața acestei zile la Focșani, în compania nou-promovatei Sportul Ciorăști. Înainte de toate, o felicităm pentru devotamentul nemaivăzut. Golul din secunda 14, reușit de vrânceni după un aut, a încărcat misiunea vicecampionilor României. Și în tur, la Galați, fuseserăm conduși cu 3-1, dar cumva știam că putem reveni. Parțial s-a întâmplat și în județul vecin, Araujo egalând în minutul 6.

Strânși ciorchine în fața propriei porți, elevii lui Marius Cozma au profitat de un contraatac și au intrat în avantaj în minutul 11. După pauză, formația pregătită de Florin Ignat a forțat, ieșind și în 5 contra 4, însă a mai încasat un gol. Încă mai era timp. Crișan a punctat pentru 3-2, apoi același Araujo, dintr-o lovitură liberă, a înscris un gol al egalării anulat de arbitri. Motivele sunt neclare, dar nu căutăm scuze. Pe final, Crișan a nimerit bara cu un șut senzațional. N-a fost 3-3, ci 4-2, pe o altă contră a sportivilor din Ciorăști, care abia mai puteau merge după ultimul fluier al brigăzii din Odorheiu Secuiesc. Atât de mult au luptat pentru punctele după care nu avem timp să plângem. Miercuri ne vizitează CFR Timișoara. Ce meci va fi!

Florin Ignat, antrenor-jucător United Galați: “Nu avem nicio scuză după acest eșec, este un duș cu gheață, nu cu apă rece! Suntem vinovați absolut toți, dar trebuie să trecem peste această înfrângere! Nu facem calcule, luăm fiecare meci în parte, pentru că, iată, pot apărea și asemenea surprize. Spun răspicat că în continuare am mare încredere în echipă și tot noi o vom scoate la capăt. Miercuri, cu Timișoara, așteptăm publicul la sală. Vom juca la victorie!

SPORTUL: Dospinescu – Ion, Plugaru, Dudău, Aramă.
Rezerve: Mihalache, Marin, Popa, Nistor, Lupu, R. Crăciun, Mănăilă, Mazilu, Hălceanu.
Antrenor: Marius Cozma.
UNITED: Cîrdei – Tacot, Burdujel, Cireș, Crăciun.
Rezerve: Toniță, Păduraru, Araujo, Petică, Arhire, Oană, Crișan, Coquinho, Ignat.
Antrenor: Florin Ignat.
Arbitri: Attila Balint, Andras Benedek (ambii, Odorheiu Secuiesc)

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer