Mult succes, Ovidiu Tudose!

CS United Galați și sportivul Ovidiu Tudose au ajuns la un acord pentru încetarea relațiilor contractuale. Pentru întreaga sa contribuție în tricoul “tigrilor”, nu ne rămâne decât să-i mulțumim.

Noile prevederi regulamentare care practic schimbă sistemul futsalistic din România, pe teren în meciurile de Liga 1 urmând să se afle TOT TIMPUL un jucător sub 23 de ani, modifică și strategia de alcătuire a lotului fiecărui club de prim eșalon. Pe foaia oficială se vor afla trei sau patru sportivi născuți cel mai devreme în 1996, astfel încât CS United Galați, grupare care a disputat ultimele trei finale ale Campionatului Național, a trebuit să mai renunțe la un senior. Îi mulțumim lui Ovidiu pentru toate realizările în tricoul formației noastre. Ne înclinăm!

Cristian Ștefu (președinte CS United Galați): “Trebuie să remarc atitudinea de profesionist a lui Ovidiu, în momentul în care i-am comunicat că vom înceta relațiile contractuale. Este un mare sufletist, ca orice alt jucător care a îmbrăcat tricoul CS United, și sunt convins că va avea în continuare lucruri de spus în această disciplină.”

Ovidiu Tudose, mult succes!

#Futsal #Liga1Futsal #OvidiuTudose
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer