Futsal | United – Informatica 4-6

Efervescența din ultimele două zile, cu o Sală a Sporturilor din Galați plină, ar fi trebuit să aducă în contul minunaților fani ai lui UNITED măcar o victorie.

Ultimul act al Ligii 1 de futsal, care se dispută după sistemul 3 din 5, a fost foarte echilibrat în ambele jocuri disputate la malul Dunării: dacă aseară putem vorbi despre un ghinion teribil, cu lovitură de la 10 metri ratată de Lașcu și alte ocazii clare, în această seară trebuie să acceptăm că prima repriză le-a aparținut în totalitate vizitatorilor, duelul fiind echilibrat ca prestație abia după pauză.

A fost 0-1, am întors la 2-1 și am primit foarte repede golul care a dus derbiul în prelungiri: și în cele două runde suplimentare s-a înscris câte un gol în fiecare cont, căpitanul Cojoc a ratat din nefericire o lovitură de la 10 metri, apoi emoțiile au însoțit loviturile de departajare.

Pentru Informatica au punctat Araujo, Deco și Mancha. Din tabăra noastră a înscris Lașcu, iar Tudose a șutat alături.
Visul continuă, nu putem renunța, în ciuda unui scor aparent imposibil de remontat. De ce să nu credem că UNITED va câștiga cele două partide de pe Bega, de săptămâna viitoare?

United – Informatica 4-6 (2-2, 1-1; 1-3 lov. dep.)

Au marcat: Cojoc 27′, 48′, Lașcu 37′ / Mancha 24′, Savio 38′, Deco 45′

#Futsal #MatchDay #UnitedÎnFinală
#UnitedGalați #ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer