Futsal | ÎN FINALĂ!

CS United s-a calificat a doua oară consecutiv în ultimul act al Ligii 1

Performanță uriașă pentru sportul gălățean! United a reușit pentru cel de-al doilea sezon consecutiv să acceadă în finala campionatului. Finalistele s-au decis marți seara la capătul a două confruntări pe muchie de cuțit. Mai întâi, s-a desfășurat în orașul de pe Bega partida dintre Informatica și Autobergamo Deva. Campioana en-titre a condus cu 3-1, dar bănățenii au revenit spectaculos și au câștigat cu 5-3.
A urmat duelul din seria a 2-a a play-off-ului care a adus față în față în Sala Sporturilor din Odorhei pe FK din localitate și United Galați. Un spectacol sportiv de înaltă ținută în care jucătorii ambelor formații au făcut multă risipă de energie și au luptat să-și realizeze obiectivele. Gazdele au condus cu 2-0 și 3-2, dar vicecampionii nu au cedat psihic și, cu un moral foarte bun, au revenit și au egalat de fiecare dată.

„O bătălie ca la Rovine, un meci nerecomandat cardiacilor care s-a disputat într-o sală arhiplină. La Odorhei s-a creat un fenomen, publicul crează o atmosferă extraordinară, încurajează cu fair-play favoriții, am învățat ceva și îmi doresc la Galați să fie ceva și mai frumos. Am reușit să ne calificăm în finală, o performanță extraordinară pentru care vreau să-i felicit pe toți cei implicați și pe adversarii noștri. Băieții și-au dorit foarte mult să câștige chiar dacă eram calificați și cu un egal și am avut 3 bare și alte ocazii în partea a doua. Chiar dacă am avut probleme în acest sezon, țin să remarc prestația arbitrilor, care au știut să ducă cu bine la capăt un meci foarte dificil. Am o părere de rău că din cauza unor probleme tehnice, meciul nu a mai fost transmis și le cer eu scuze suporterilor noștri în primul rând că au suferit ca să afle rezultatul. Ne pregătim pentru marea finală cu Timișoara, sunt foarte optimist, avem avantajul terenului propriu și ne dorim trofeul mai mult ca anul trecut”, a declarat președintele CS United, Toader Ștefu.

Rezultat final: FK Odorheiu Secuiesc – United Galați 3-3.
Au marcat pentru echipa gălățeană: Crăciun, Lașcu și Varela.
Finala United – Informatica se va juca după sistemul 3 din 5, primele două partide fiind programate la Galați, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare. (Cătălin RĂDULESCU)

#UnitedÎnFinală #Futsal #UnitedGalați
#ÎmpreunăSuntemUNITED

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer