De la 0-3, batem cu 6-5!

Dacă în finala Cupei, în fața propriilor suporteri, reveneam de la 1-4, în această seară am fost iarăși la minus 3. După ce FC Autobergamo avea 3-0 în minutul 10, după un prim joc adjudecat cu 4-2, United Galați a știut că nu are de ales: că trebuie doar să urce!

Scorul general al finalei este acum 1-1.

💪 Și a revenit SENZAȚIONAL: Araujo a reușit o dublă în ultimul minut al primei reprize, Crișan a egalat la 3 după pauză, pentru ca același Araujo să facă 4-4, după golul de 4-3 al lui Sasse.
⚽️ Au urmat prelungirile, cu Pelé și Araujo punctând pentru un incredibil 6-4.
🥅 Cr. Matei a redus din diferență, apoi Crișan a obținut cel mai valoros cartonaș galben din carieră 🟨: a oprit un atac cu trei secunde înainte de finiș.
👏 Câștigăm cu 6-5 și lansăm o nouă provocare: cu câtă vreme înainte de startul celor două partide de săptămâna viitoare se va umple Sala Sporturilor Dunărea din Galați?

Autobergamo: Voin – Covaci, Sasse, Iszlai, Hinojosa, Cr. Matei, Gavrilă, Cojocaru, Kusmodi, Toader. Neutilizați: Iancu, Dinicuță – Boldor, Fl. Matei. Antrenor principal: Cosmin Gherman.
United: Toniță, Cârdei – Ignat, Araujo, Crișan, Pelé, Burdujel, Cireș, Crăciun, Boșneagă. Neutilizați: Păduraru – Petică, Oană, Arhire. Antrenor principal: Florin Ignat. Antrenor secund: Viorel Cojoc. Antrenor de portari: Alexandru Tănăsilă.

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer