Antrenament pentru duelul cu Deva

CS United Galați a învins la un scor astronomic formația Luceafărul Buzău, însă nu e timp de fiesta: astăzi întâlnim Autobergamo Deva

Ar fi destule lucruri de povestit după un meci ca acela de sâmbătă după-amiază, de la Odorheiu Secuiesc, partidă tranșată încă din primele secunde, când scorul era deschis pe un traseu braziliano-moldovenesc. În primul rând, campionii României afișează respect pentru toți adversarii și, față de sezoanele precedente, și-au cultivat sensibil un capitol esențial în fotbalul de sală: jocul colectiv. Un argument îl oferă statistica victoriei cu Buzăul – nu există neapărat un golgheter de bază și pasele decisive vin de la mai mulți “tigri“. Pentru 18-4, de pildă, au punctat zece reprezentanți ai Galațiului, din serviciile a opt dintre ei. Inclusiv Dinicuță, al treilea portar în acest duel, a oferit un assist!

Revenirea lui Daniel Araujo este un alt capitol important al turneului de la Odorhei, prestația sa fiind solidă, cu două reușite și alte două pase decisive. El s-a aflat și pe traiectoria unui gol marcat de mai tânărul Arhire, a avut și o bară (cinci în total au bifat ieri dunărenii!) și a manifestat acea bucurie pe teren de care echipa avea nevoie. Cei mai buni servanți, în confruntarea cu Luceafărul, au fost Tacot și Cireș, cu câte trei soluții, Daniel, Burdujel și Crișan, cu alte două mingi perfecte de fiecare. Face parte tot din povestea succesului din deschiderea etapei a IV-a: cvasidebutantul Neacșu n-a încasat ieri niciun gol, trei fiind luate de Păduraru și unul de Dinicuță. S-a întors pe parchet și Petică, a scos o “dublă“. E bine.

Nu e spațiu suficient pentru a așterne istoria celor 18 goluri ale “tigrilor“, relevantă este doar eficiența antrenamentului pentru meciul de astăzi, cu Autobergamo Deva, echipă care și-a anunțat interesul pentru medaliile de aur ale campionatului. Noua echipă a lui Mimi Stoica, fostul nostru component, are câteva probleme de lot din cauza pandemiei (le urăm multă sănătate hunedorenilor!), dar rămâne o trupă periculoasă, de aceea nu facem fiesta după rezultatul-fluviu de sâmbătă. Rămânem concentrați, noul campionat vine cu o mare doză de imprevizibil și e nevoie duminică de încă 3 puncte. Forza, United!

CS UNITED GALAȚI – LUCEAFĂRUL BUZĂU 18-4 (7-2)
Sala Sporturilor, Odorheiu Secuiesc – 24 octombrie 2020
Au marcat: Tacot 1, Burdujel 4, Cojocaru 5, 15, Araujo 9, 18, Crăciun 11, 30, 31, Cireș 21, 28, Crișan 21, 24, Petică 28, 31, Arhire 36, 37, Boșneagă 40 | Burciu 17, 25, Bobe 19, 35
UNITED: Neacșu, Păduraru, Dinicuță – Tacot, Cireș, Crăciun, Burdujel, Boșneagă, Crișan, Cojocaru, Arhire, Petică. Antrenor principal: Florin Ignat. Antrenor secund: Viorel Cojoc. Antrenor de portari: Alexandru Tănăsilă. Preparator fizic: Ionel Tămășanu.
LUCEAFĂRUL: Mălâia – Radu, Burciu, Bobe, Ghinea, Minoiu, Bărbulescu, Vincene, Cârstea. Antrenor principal: Iulian Trăznea.
Arbitri: Marian Ivănescu (București), Ionuț Smeu (Brăila). Rezervă: Laurențiu Deaconu (Berceni). Observator: Petre Radu (București).

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer