UNITED, CAMPIOANA ROMÂNIEI!

4-3 (1-1) în ultimul joc al finalei Ligii 1 de futsal, ediția 2021-22, și CS UNITED GALAȚI este noua CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI!

Ultima reprezentație pe sezonul în curs a fost mai dificilă decât ne-am așteptat, cu o grupare FC Autobergamo care trebuia să facă totul pentru a duce jocul decisiv în județul Hunedoara.
Într-o Sală a Sporturilor Dunărea care mai avea doar scările libere, echilibrul a fost rupt de un contraatac al fostului “tigru” Cojocaru, însă înainte de pauză o foarfecă SENZAȚIONALĂ a lui Crăciun a șubrezit barierele sunetului: 1-1 la pauză.
Revenirea de la cabine, cu United și mai hotărâtă să tranșeze soarta trofeului, a fost marcată de un gol rapid al lui Sasse. După două minute, Araujo, cel care avea să devină golgheterul sezonului, a egalat dintr-o lovitură liberă, iar Galațiul savura prima trecere în avantaj printr-o reușită spectaculoasă a lui Pele.
La 4-2 nu se mai putea respira în sală: oaspeții atacau cu fly-goalkeeper, iar deținătorii Cupei României puneau o mână și pe trofeul Ligii 1 de futsal. Cireș a recuperat, i-a pasat lui Araujo și doar o minune mai putea întoarce soarta unei seri INCREDIBILE.
Covaci a redus repede din diferență, însă presiunea pusă de FANTASTICUL public gălățean a blocat scorul de pe tabelă.

4-3 și 3-1 la general. CUPA și CAMPIONATUL sunt la GALAȚI.

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer