UCL Futsal | “Suntem onorați!”

Președintele CS United Galați, Cristian Ștefu, a declarat după tragerea la sorți organizată astăzi la sediul UEFA că gruparea campioană a României este onorată să participe în UEFA Futsal Champions League.

Cristian Ștefu: “Vom întâlni campioana Israelului, Ashdod Dolphins, și ne bucurăm că acest meci se va disputa la Galați. Regretăm că suporterii nu pot lua parte la un asemenea spectacol – ce bine ar fi să se întâmple o minune până atunci și să avem Sala Sporturilor plină, așa cum se întâmpla mai mereu la meciurile de campionat până la declararea pandemiei! Suntem onorați să participăm în UEFA Futsal Champions League și ne dorim să reprezentăm România și Galațiul cât mai bine posibil, din toate punctele de vedere: organizatoric și sportiv. Este prematur și irelevant să vorbim despre favoriți pentru jocul care va avea loc pe finalul lunii noiembrie, important este să tratăm această ocazie minunată cu bucurie și maximă responsabilitate!

CS United Galați, campioana României la futsal, va întâlni formația Ashdod Dolphins din Israel în primul tur preliminar al UEFA Futsal Champions League, au stabilit astăzi sorții, cu prilejul unei trageri efectuate online de conducerea UEFA.

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer