“Tigrii” merg mai departe

United Galați a câștigat în această seară cel de-al treilea titlu din istorie, al doilea consecutiv, după o nouă victorie cu FK Odorheiu Secuiesc (Futsal Klub Székelyudvarhely): 7-5 (4-1).

ℹ️ La Galați, în primele două dueluri cu harghitenii, “tigrii” se impuseseră cu 6-2 și 3-1. Astfel, sezonul se încheie iar MARELE TROFEU rămâne la Galați. Sau vine, căci se află pe drum cu bravii bărbați antrenați de Florin Ignat. 😍
🔝 Meciul de la Odorheiu Secuiesc a plecat la ralanti, campionii de ieri și de astăzi fiind hotărâți să nu prelungească așteptarea fanilor. Fără greșeli defensive, joc de pase la siguranță și fructificarea șanselor ivite. A fost una dintre cele mai sigure reprize din întreg sezonul, una în care United a demonstrat, în fața unui adversar care a ajuns la un nivel foarte bun, că prestează un futsal de top.
⚽️ Pelé, dintr-o pasă lungă a lui Burdujel, a deschis scorul ca pe Copacabana, cu călcâiul, iar Tanko a respins apoi în proprie poartă o lovitură liberă bătută în forță de Ignat. Același Pelé – el și Toniță, oamenii finalei – a făcut 0-3 după o recuperare spectaculoasă și prima parte încă nu se încheiase. Cireș a profitat de o pasă la adversar și a înscris, iar Tanko a punctat pentru 1-4 cu câteva secunde înaintea ieșirii la cabine.
🥅 După pauză, Pelé, în urma unui un-doi de colecție cu Crișan, și-a adus echipa și mai aproape de trofeu, dar jocul nu era încheiat. Acesta e futsalul, orice secundă contează! Sasse și Kedei au redus la 3-5, Toniță s-a opus apoi unui alt gol, pentru ca sârbul Krstić să ne ofere argumentul forte al venirii sale la Galați: a marcat exact când trebuie. Pe un contraatac, într-o atmosferă care convingea tot mai mult gruparea gazdă că se mai poate. Iszlai și Kanyo și-au trecut la rândul lor numele pe tabelă: 4-5, cu 8 secunde înainte de hora bucuriei.
🐯 “Tigrii” n-au tras de timp, ei au mers mai departe. Araujo, fix în momentul în care suna gongul, saluta intrarea mingii în poarta Odorheiului pentru izbăvitorul și spectaculosul 5-7. Felicitări, FK Odorheiu Secuiesc, glorie, United Galați! 🥇

⚽️ Liga 1 de futsal, FINALA, meciul 3.
🏟 Sala Sporturilor, Odorheiu Secuiesc.
➡️ FK Odorheiu Secuiesc: Farkas – A. Sasse, Miklos, Iszlai, Balint.
Kedei, Balazsi, Kerestely, Tanko, Kanyo, Gălățeanu, Peter, Tompea, Boga.
Antrenor: Jakab.
➡️ United Galați: Toniță – Araujo, Crișan, Cireș, Pelé.
Cârdei, Petică, Ignat, Crăciun, Burdujel, Dudău, Arhire, Boșneagă, Krstić.
Antrenor: Ignat.
⛳️ Arbitri: Chița, Anca – Dârjan.

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer