Reluăm drumul spre trofeu

United Galați va juca astăzi, de la ora 12.00, cu Clujana Cluj-Napoca, în prima etapă a turului suplimentar din Liga 1 de futsal, ediția 2021-22. Partida va avea loc la Sala Sporturilor Dunărea.

Ne bucură reluarea campionatului. Ne era dor de meciurile oficiale. Am încheiat anul 2021 în cea mai bună formă, cu patru victorii consecutive. Sperăm să avem aceeași atitudine și în finalul sezonului, atunci când contează cel mai mult. Până atunci luăm meciurile pe rând, unul câte unul, abordându-le cu atenție. Vrem să jucăm o nouă finală și, firește, să aducem titlul la Galați. Va fi însă foarte greu“, consideră antrenorul-jucător Florin Ignat.

“Tigrii” au câteva probleme de lot la startul în 2022: Araujo, Burdujel și Crișan sunt suspendați, Coquinho este accidentat, Cârdei a fost convocat la naționala Under 19 a României, iar Boșneagă este încă nerefăcut după intervenția chirurgicală suferită în toamnă. “Este neplăcut când ai mai mulți indisponibili, dar sunt convins că cei care vor intra pe teren își vor face treaba cu responsabilitate. Avem jucători tineri dornici de afirmare și aștept de la ei prestații bune“, adaugă tehnicianul vicecampionilor României.

Partida United Galați – Clujana Cluj-Napoca, programată astăzi de la ora 12.00, va fi arbitrată de Dragoș Mocanu (Brăila) și Joszef Peter (Sf. Gheorghe).

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer