Mândri să te reprezentăm

Suntem CS United Galați, cel mai stabil club din campionatul intern de fotbal în sală, după opinia specialiștilor, și astăzi începem o nouă finală de Liga 1. O începem, adică vom susține primul meci: trofeul se acordă în momentul în care una dintre echipe ajunge la trei victorii.

Futsalul nu este o disciplină la fel de mediatizată în România ca fotbalul pe teren mare sau scandalurile ori cancanurile de peste an, dar mulțumită suporterilor noștri, a presei din Galați și a câtorva site-uri de nișă, eforturile noastre, ale “tigrilor”, așa cum pătimașii fani gălățeni ne-au supranumit, sunt cunoscute și tratate cu acea iubire necondiționată care leagă sportivul de omul din tribună.
Suntem campionii României, am reprezentat țara la cel mai înalt nivel în sezonul european 2022-23, cu meciuri de top împotriva Benficăi Lisabona, a lui Anderlecht Bruxelles și a Barcelonei, în UEFA Futsal Champions League, iar acum ne-am calificat într-o nouă finală națională. Adversar ne este FK Odorheiu Secuiesc, revelația ultimelor sezoane din fotbalul de sală din România, o grupare care merită felicitări pentru ascensiune. Urmează Marea Finală, așa cum ne place să-i spunem, e acea perioadă din an în care știm că Sala Sporturilor Dunărea devine neîncăpătoare nu doar pentru că futsalul, disciplina care i-au perfecționat pe cei mai mari fotbaliști ai lumii, printre care se numără și Lionel Messi, este un roller-coaster emoțional cum rar se poate întâlni.
Suntem, ca orice altă organizație, o echipă normală, cu bune și cu rele, cu situații dificile și momente de vis, cu finale de campionat disputate din 2017 încoace (în 2020, primul an al pandemiei, am primit trofeul deoarece la “înghețarea” competiției ne aflam pe primul loc), și simțim o mândrie care nu poate fi exprimată în cuvinte că te vom reprezenta într-un nou carusel la capătul căruia se află un trofeu. Tu meriți, Galațiul merită. Îți mulțumim că ne ești alături!

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer