Valori si principii

Educaţie

Tuturor jucătorilor United li se aduce aminte de importanţa educaţiei şi lucrăm cu fiecare jucător pentru definirea succesului atât în educaţie, cât şi în sport. Nu ne concentrăm doar asupra rezultatului final, ci le amintim jucătorilor că succesul vine prin efortul si pasiunea de a face tot ce sunt capabili, acest lucru rămânând motoul nostru de succes. În cadrul acestei filosofii, jucatorii văd importanţa de a învăţa şi importanţa caracterului.

Competiţie

La United, promovăm valoarea competiţiei şi educăm indivizii cu privire la arta competiţiei. De la indicarea disciplinei şi dedicarea pentru antrenament la respectul şi integritatea în competiţie, jucătorii sunt învăţaţi despre importanţa de a pierde cu graţie şi de a câştiga cu modestie. Dacă principiile corecte sunt la locul lor, vedem competiţia drept o lecţie de viaţă deosebit de importantă.

Unitate

La United suntem o echipă, iar fiecare jucător este parte din acea echipă. În timp ce dezvoltăm fiecare jucător individual, accentul pe lucrul ca grup permite jucătorilor să înveţe importanţa abilităţilor în echipă şi lucrul împreună pentru a avea succes.

Familie

Lucrăm îndeaproape cu fiecare jucator şi cu fiecare familie pentru a ne asigura că necesităţile respectivului individ sunt îndeplinite, astfel încât fiecare jucător are oportunitatea maximă de a-şi atinge potenţialul. Această relaţie permite înţelegerea şi consolidează procesul de dezvoltare personală.