Informatica Timișoara 3 - 0 CS United Galati

November 6, 2016 - 6:00 pm at Sala Sporturilor ,,Constantin Jude''
  • Detalii
  • Rezumat

Futsal 2016-2017 – Etapa 10

Lot jucatori: Wellington „Nene”, Păduraru – Burdujel, Lașcu, Cireș, Moldoveanu, Cojoc, Crăciun, Bâgu, Apostol, Stratulat
Marcatori:
Antrenor principal: David Asandei
Antrenor secund: Alexandru Tănăsilă
Arbitri: Gabriel Stroe – Marian Ivănescu, ambii din București; Rezervă: Daniel Anca (Deva)
Observator: Marius Mititel (București)
Cartonase galbene:

United a înregistrat prima înfrângere din această ediție de campionat duminică la Timișoara. Partida cu Informatica a fost foarte echilibrată în prima repriză, una fără multe ocazii. Gălățenii au avut două șuturi în bară prin Moldoveanu și Cojoc, timișorenii i-au imitat odată.

Din păcate un moment neplăcut l-a constituit accidentarea lui Wellington „Nene” care după un duel cu un atacant advers, a fost lovit puternic în bărbie, fiind făcut KO, și a fost transportat de urgență la spital, unde i s-a făcut tomograf, nu s-a găsit nimic grav și a fost lăsat să plece spre Galați alături de colegii lui.

„Ne bucurăm că Nene și-a revenit după câteva momente de inconștiență și ne vom baza pe el la următoarele meciuri. Trebuia să vină și prima înfrângere deși nu am jucat rău, noi am fost cu barele, la 0-0 am avut două și încă una la 0-1 plus alte ocazii dar mingea pur și simplu a refuzat să intre în poartă”, a concluzionat antrenorul David Asandei. United se menține în „pole position” cel puțin 24 de ore până la încheierea partidei CSM Politehnica Iași – Autobergamo Deva.