CS United Galati 3 - 4 City'us Târgu Mureş

November 13, 2016 - 6:00 pm at Sala sporturilor Dunarea Galati
  • Detalii
  • Rezumat

Futsal 2016-2017 – Etapa 11

Lot jucatori: Wellington „Nene”, Păduraru – Burdujel, Cireș, Lașcu, Moldoveanu, Cojoc, Tudose, Crăciun, Bâgu, Apostol, Popa, Stratulat
Marcatori: Crăciun (2), Mimi Stoica (autogol)
Antrenor principal: David Asandei
Antrenor secund: Alexandru Tănăsilă
Arbitri: Vlad Ciobanu (Iași) – Georgian Ionescu (Buzău)
Observator: Radu Petre (București)
Cartonase galbene: 

: United a primit vizita duminică seara campioanei României City’us Tg. Mureș, echipă ce ne reprezintă cu succes până acum în UEFA Futsal Cup. Cu cuțitul la os în campionat, mureșenii au venit la Galați motivați și hotărâți să producă surpriza. Meciul, care a contat pentru ultima etapă a turului din Liga I la futsal a fost intens, cu șapte goluri, răsturnări de situație pe tabelă, faze spectaculoase și ocazii la cele două porți.

Echipa gălățeană a avut inițiativa de la început, țesătura de pase a funcționat dar din păcate în ciuda ocaziilor avute prin: Crăciun, Cojoc, Bâgu, Lașcu, Cireș, golul nu a venit. Scăpați cu fața curată, mureșenii s-au dovedit pragmatici și au marcat de două ori prin: Duque (min.12) și Țipău (min.17). Presiunea echipei noastre a continuat și s-a concretizat abia în ultimele 40 de secunde prin reușita lui Crăciun, cel mai bun jucător din tabăra gălățeană.

Repriza a doua a început cu un ritm infernal impus de băieții lui David Asandei, care au marcat de două ori consecutiv și au trecut în avantaj, scor 3-2 (min.24). Campionii, care încă din finalul primei reprize au încercat să ne surprindă scoțând portarul chiar dacă se aflau în avantaj, nu au acuzat șocul, au revenit imediat și după golurile lui Covaci și Duque au preluat definitiv conducerea pe tabela de marcaj. Gălățenii au ratat din toate pozițiile, fiind lipsiți de data aceasta de șansă și au înregistrat prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon. United a coborât pe locul III cu 22 de puncte și va debuta în retur pe 18 noiembrie cu lanterna KSE Tg. Secuiesc (sala Polivalentă Dunărea, ora 18.00). Lupta continuă.