CFF Cluj-Napoca 1 - 4 CS United Galati

February 7, 2017 - 2:00 pm at Sala Sporturilor Horia Demian
  • Detalii
  • Rezumat

Futsal 2016-2017 – Etapa 18

Lot jucatori: Wellington „Nene” – Cojoc, Moldoveanu, Cireș, Tudose, Apostol, Burdujel, Lașcu, Al Ioani, Păduraru, Popa, Boubătrân.
Marcatori: Al Ioani, Tudose, Apostol, Lașcu
Antrenor principal: David Asandei
Antrenor secund: Alexandru Tănăsilă
Arbitri: Dan Ovidiu Curta (Tg. Mureș), Cosmin Cristian Brașovean (Cluj Napoca), Rezervă: Ciprian Ovidiu Barluțiu (Cluj Napoca)
Observator: Gabriel Mocean – Câmpia Turzii
Cartonase galbene:

Liderul Ligii I a profitat de conjunctură și s-a desprins în fruntea clasamentului. La 48 de ore de la meciul de Cupă, CFF Clujana Cluj și United și-au dat din nou întâlnire în sala sporturilor Horia Demian, de data aceasta într-o partidă devans din cea de-a XVIII-a etapă a Ligii I. Clujenii au intrat pe teren supermotivați, din câte se zvonește de una dintre contracandidatele echipei noastre la fotoliul de lider și și-au vândut scump pielea. Prima repriză s-a încheiat cu avantaj minim după reușita lui Al Ioani. După pauză, Tudose a majorat diferența dar emoțiile nu s-au risipit după ce ardelenii au beneficiat de un autogol. Experiența și-a spus în cele din urmă cuvântul și echipa antrenată de David Asandei și Alexandru Tănăsilă a mai înscris de două ori prin: Apostol și Lașcu. United acumulează 38 de puncte și-și consolidează poziția de lider.

La sediul FRF a avut loc marți după prânz tragerea la sorți pentru faza sferturilor de finală din Cupa României. Sorții au fost nemiloși de data aceasta, stabilind un duel de foc pentru 18 februarie: Autobergamo Deva – United, reeditarea finalei din ediția precedentă.