Futsal | Duel cu Călăraşi

13 octombrie 2017

CS United, vicecampioana României, va întâlni pe teren propriu gruparea Dunărea 2005 Călăraşi

După victoriile din ultimele două etape, jucătorii de la CS United Galaţi pregătesc un nou joc important, obiectivul fiind acelaşi: 3 puncte. Formaţia antrenată de Cosmin Gherman şi Alexandru Tănăsilă va întâlni pe teren propriu Dunărea 2005 Călăraşi, echipă prezentă la Galaţi înainte de startul sezonului, cu ocazia Memorialului Nicolae Rainea.

După cinci runde, United este pe locul 3 în clasament cu 12 puncte, în vreme ce Dunărea ocupă poziţia a cincea, cu 9 puncte. Echipa noastră are un avantaj moral faţă de Dunărea, după ce a obţinut patru victorii în meciurile directe în ultimele două ediţii de campionat. De fiecare dată au fost meciuri aprig disputate.

Andrei Apostol, jucător CS United: „Dunărea e o echipă bună, care an de an s-a păstrat în elită, a ajuns în play-off, a făcut jocuri bune. Ne-am întâlnit cu ei la Memorialul Nicolae Rainea în vară şi chiar şi atunci, deşi dacă am condus la câteva goluri distanţă, au încercat să revină şi ne-au pus unele probleme pe final.”

Constantin Burdujel, jucător CS United, internaţional moldovean: „Călăraşiul este o echipă foarte bună, are şi doi internaţionali sârbi în lot. În plus, e un colectiv format în ultimii 2-3 ani, unit şi se înţeleg foarte bine. Va fi greu, dar sperăm că publicul va fi alături de noi şi ne dorim să le oferim o victorie frumoasă.”

Partida dintre CS United Galaţi şi Dunărea 2005 Călăraşi va avea loc luni la Sala Sporturilor Dunărea, de la ora 18.30.

sursa foto: Sportul Ilustrat

#UnitedGalaţi #ÎmpreunăSuntemUNITED