Filosofie

FILOSOFIA NOASTRA

In cadrul Scolii de Futsal UNITED din Galati, fiecare indivin este o prioritate. Ne mandrim cu abordarea noastra de ansamblu, pe care o consideram primordiala in orice mediu educational. In vreme ce domeniul nostru este sportul, valorile educationale si valorile principale ale vietii care asigura fundamentul programului nostru permit indivizilor sa se dezvolte nu numai in domeniul sportului, ci si ca oameni.

Fiecare jucator este diferit. De aceea responsabilitatea antrenorilor din cadrul Scolii de Futsal UNITED din Galati este de a se asigura ca o astfel de diferentiere este inteleasa. Copiii care devin membri ai Scolii de Futsal UNITED din Galati provin din diferite medii, cu diferite necesitati; se dezvolta in ritm diferit si au visuri diferite pentru viitor; prin urmare, avem credinta ca valorile individuale ar trebui sa primeze.

In timp ce cercetarea si metodele antrenorilor nostri se concentreaza asupra dezvoltarii maxime a abilitatii jucatorilor, conducearea Clubului Sportiv United Galati lucreaza cu fiecare individ implicat in proiect, pentru a se asigura ca rezultatele nu intarzie sa apara. Toti antrenorii nostri isi concentreaza atentia asupra educarii si echiparii indivizilor pentru viata. Scopul nostru este de a oferi fiecarui jucator valori-cheie si principii pe care sa le poata folosi si in afara orelor de antrenament.